Re: pracovní poměr-SPĚCHÁ
od 1.1.2010 důchodce má stejné podmínky jako každý jiný zaměstnanec tzn. že pokud pracuje na pracovní smlouvu může být uzavřený pracovní poměr na dobu určitou pouze do dvou let po nástupu, pak musí přejí na dobu neurčitou, tak na to si dejte pozor, jinak samozřejmě stačí další dodatek jak říká pani....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
24. 6. 2010 7:46
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na následující situaci...
Máme zaměstnance, který od 24.11.2009 pobírá starobní důchod a dále v podniku pracuje beze změn. Od tohoto data mu byl uzavřen dodatek k pracovní smlouvě na dobu určitou, a to do 30.6.2010.
Vedoucí za mnou přišel, abych mu vystavila novou pracovní smlouvu do konce roku 2010.
Mám tedy dotaz, jak bych měla postupovat, s takovou situaci jsem se doposud nesetkala. Je vůbec možné uzavřít další pracovní smlouvu na dalšího půl roku?
Velmi děkuji za radu.