Re: změna PP běhěm těhotenství - vliv na
Děkuji. ano 270 dnů bez problému mám. Bude to počítané z toho nového poměru i v případě, že bych nakonec nastoupila na mateřskou 8 týdnů před porodem, t.j. již cca po měsíci v nové práci? Vycházelo by to přesně na přelom měsíce, takže asi by ani nebyl celý dokončený měsíc (o 1 den). Nebo se tomu mám vyhnout, protože je to problém?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 6. 2010 16:06
Je stanovena nějaká min. lhůta, po kterou musím být zaměstnaná v nové práci, aby se mi z tohoto PP počítala mateřská (PPM)? Situace : pův. PP - s.r.o., 5 měsíců trval PP, ukončeno dohodou, pak pracák 2 měs., teď nová práce - jiná s.ro. i jiná práce (max. na 1,5 měsíce než nastoupím na mateřskou). Nová práce je za lepší peníze, takže pokud existuje lhůta po kterou musím být zaměstnaná v nové práci, nebo třeba lhůta mezi oběma PP, aby se to počítalo z toho nového, moc prosím o její sdělení. Díky!