Re: Kdo podepisuje daňové přiznání ?
Určitě by to v tomto případě měl podepsat daň.poradce, my tam dáváme i kulaté razítko. Možná to nemá podepsané jenom na té kopii, co Vám předal a na originále pro FÚ to podepsal. Pokud ani tam ne, tak se určitě FÚ ozve a bude to chtít doplnit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 7. 2010 21:34
Nevíte prosím Vás jak je to s podpisem daň. přiznání, když máte odklad a daňové přiznání zpracovává a podává za vás na Fú daňový poradce (fyz. osoba ) ? Měl jsem odklad od daň. poradce, poradce přiznání dle zaslaných účetních údajů (uzávěrka) vyplnil, sám podal na svém Fú, 30.6, poslal mi potvrzenou kopii od jejich Fú, ale v části podpisu, je jen to, že přiznání zpracoval on, číslo osvědčení, ale žádný podpis a žádné razítko. Je mi to divné, že bych to měl podepisovat já, když to podával bez mého podpisu na Fú a je mi divné, že by to na druhé koupii opoměl vyplnit. děkuji za zkušenosti, chci vědět jak to je, než bych mu volal.