Re: schwarz systém
Děkuji za Vaše názory. Včera jsem na internetu hledala odpovědi. Myslím, že tak úplně jednoduché to není. Pokud by paní pracovala jen pro mě, tak se to dá považovat za s.s...Jsem z toho trochu na rozpacích. Opravdu to není o tom, že bych chtěla šetřit na odvodech. Ale ze zkušenosti vím, že když lidé pracují na sebe, tak pracují lépe a více si práce váží. Nevím, jak vy, ale já mám se zaměstnanci příšerné zkušenosti. Předem hlásím, že byli velmi dobře placeni, to však nebyla vstupenka k tomu, aby si vážili práce..
Pokud obor Vaší činnosti není účetnictví a administrativní práce, můžete na tyto služby mít na ŽL kohokoliv a nebyl by s tím problém. To by všechny firmy musely mít své bezpečnostní techniky, právníky, opraváře na všechno možné....služby si prostě můžete zaplatit a nechat je vykonávat jinou podnikající osobou. Vedu účetnictví pár živnostníkům, přeci si nebudou platit někoho na celý pracovní úvazek!! Schwarz systém by v mém případě byl, pokud bych já jako účetní platila jiné účetní za její pomoc.
Tak to jste se tedy trefila! Pokud se vám zde cokoliv nezdá
tak je to proto že tomu vy nerozumíte a nepomlouvejte ty,
co tomu rozumí/ějí. Zkuste držet ... raději ruce dál od klávesnice
než budete kohokoliv (a navíc s vašimi znalostmi) obviňovat z diletantismu a zeptejte se na Úřadu práce pod který spadáte.
Tam vád dají zaručeně správnou "nediletantsklou" odpověď.
To vám zase garantuji já. A dejte vědět jak se lišila od odpovědi
v.e.n.d.y. Těšíme se.
Děkuji všem za podporu, já tedy na reakci paní tečkované koukala jak zjara a musela si ji přečíst 3x, než se mi rozsvítilo. Ale už aspoň vím, proč tam žádný zaměstnanec nevydržel, i přes to, že si paní myslí, že je královsky platila...Od jednoho podobného šéfa jsem dobrovolně odešla sama. Ono chodit ráno do práce s tím, že čekáte z které strany přijde úder (a že vždycky přijde!!) prostě nejde vyržet dlouho....Víc důvěry a tolerance prosím. Život je krásnej :-))))
Tak to je síla, jediný diletant jste tady vy, protože si myslíte, že pokud pro vás někdo bude dělat nějakou práci, tak vy mu ji ještě vyfakturujete a on bude kromě toho,že bude makat, ještě platit.
To nemá chybu, ani se nedivím, že nejste spokojená se zaměstnanci a máte jenom špatné zkušenosti. On se takový zaměstnanec, který by vám ještě platil za to že ho zaměstnáte těžko hledá. Doufám, že ta dotyčná, která vám něco slíbila včas prohlédne a vezme do zaječích.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 7. 2010 20:56
Nechci zaměstnance, mám špatné zkušenosti. Někoho přijmete do práce,chvíli pracuje a pak je většinou problém. (nemocní, nechtějí dělat atd). Zákoník práce je bohužel na straně lemplů. Potřebuji někoho na občasné administrativní práce. Potkala jsem paní, která mi nabídla,že má ŽL na administrativní činnost, a že nemá problém s tím, když jí budu její práci fakturovat. Je s tím nějaký problém?