Re: vznik PP nedoloženy žádné doklady
V dnešní době elektronické komunikace určitě je na emailu. Domluvte se s ním telefonicky, ale ať Vám pošle prohlášení do zpracování mezd alespoň naskenované, stejně tak čestné prohlášení o exekucích. Také osobní dotazník Vám může vyplnit po mailu. Poštou pošle originály.
Bez dokladů, bych žádnou slevu nedala. Horší to bude se zdravotní pojišťovnou a přihláškou na nemocenské pojištění, když nemáte ani žádné iniciály?
Do přihlášky na OSSZ bych napsala údaje, které znám. S VZP mám dobré zkušenosti ( alespoň s naší pobočkou), existuje centrální registr - zkuste zavolat na vaši pobočku, oni vám po telefonu určitě řeknou, u které pojišťovny je. Slevu na poplatníka bych zatím nedala, až se vrátí, podepíše prohlášení a daně dostane vrácené v RZD.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 7. 2010 9:34
Vedení mi doneslo prac. smlouvu a dál nic... Nového zam-ce ihned vyslali do zahraničí.
Takže nemám kromě jména, datumu narození, RČ, čísla občanky a trvalého bydliště nic.
Mám na něj telefon, takže o zdrav. pojišťovnu si zavolám, co ale s prohlášením poplatníka? Dali byste mu slevu, kdyby telefonicky potvrdil, že nemá podepsáno jinde a to samé je s potvrzením z předchozího zaměstnání. Jestli mi odsouhlasí, že nemá exekuce pouze slovně - musí mi to zatím stačit? Údajně asi byl na ÚP, což je také pouze domněnka...
Vůbec nevím kdy se vrátí - ani vedení to neví - podle toho kolik bude práce..
Prosím o Vaše názory.