Re: DPP - prohlášení popl.
Samozřejně se ptám, zda má někde podepsané a pokud nemá tak mu ho dám podepsat, je to pro něj jedině výhoda.
Re: DPP - prohlášení popl.
tak to máme asi opačné zkušenosti, protože mě se naopak stalo, že mi někdo nepodepsal prohlášení, neuznala jsem mu slevu na dani a ředitel se mě pak ptal, proč má tak malou mzdu. Vysvětlila jsem mu to, ihned zaměstnance poslal, ať si podepíše...
nemyslím si, že ty dvě věti, které k tomu vysvětlení použijete, vás zdrží od práce a jak již bylo řečeno - více času potom strávíme opravami
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
20. 7. 2010 13:42
Pokud nastupuje pracovník na DPP nabízíte automaticky zda chce podepsat prohlášení, respektive ptáte se jestli má někde podepsané a pokud ne, tak jestli chce podepsat a uplatnit tak slevu na dani? Nebo jen pokud o to sám projeví zájem. Zatím takový případ nemám, ale teď v sezoně možná budou.