Re: odstupny
Takže při této dohodě nárok na odstupné nevzniká a pracovní poměr skončí dnem uvedeným v dohodě. Jen na okraj - není to výpověď dohodou, protože výpověď je úplně neco jiného než dohoda. Vy jste uzavřela dohodu, ze které nárok na odstupné nevzniká.
Re: odstupny
Ach jo, teď už s tím nic nenaděláte, ale pro příště vřele doporučuju aspoň informativně pročíst zákoník práce, to se vám vždycky vyplatí. Je zde nahoře na liště v sekci zákony. Abyste příště byla připravena, on zaměstnavatel vždycky zkouší udělat to, co je pro něj výhodnější a když zaměstnanec zákoník práce nezná, tak se mu to většinou povede. Kdybyste si to proštudovala napřed, tak byste aspoň zhurba věděla jaké jsou vaše možnosti.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 7. 2010 15:34
zdravim vsechny-podepsala jsem vypoved v patek dohodou .pracovala jsem v casinu 2 roky .asi jsem udelala blbost a odstupny nedostanu ,nebo je tam nejaka ochrana lhuta ,kdy to mohu vzit spatky?