Re: 6 let starý nedopl. pojistného-živ.p
Neznám odpověď na váš dotaz, ale nedávno se mi stalo cosi podobného. Pojistky mám placené inkasem a zjistila jsem, že některé jsou stržené 2x. Hledala jsem v posledním roce, jestli nějaká platba nevypadla, protože to už se také stalo, že v jednom měsíci nebylo nic a v příštím 2 platby.
Šla jsem na pobočku a opravdu tam dohledali, že kdysi před 5 nebo 6 lety se platba neuskutečnila.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 8. 2010 13:42
Dobrý den,
dnes mi přišel dopis od pojišťovny, kde jsem (dle jejich údajů) před 6 lety stornovala životní pojistku. Bohužel si sama nepamatuji přesná data, žiju v domění, že vše bylo již tehdy vyřešeno.
Za celou dobu jsem nedostala žádnou složenku, upomínku, nic... až nyní. Nejde o závratnou sumu, nemám případně problém peníze uhradit, ale je toto vůbec možné a normální? (když mám za to, že bylo tehdy vše doplaceno a vyřešeno)
Neměli by mi alespoň poslat výpis za jakou dobu pojištění to je apod.? ... a hlavně - neměli se ozvat už dřív?
děkuji