Re: Vedení účetnictví - košilky
Pokud košilkou myslíte zaúčtování FP, pak v Pohodě lze ze sestavy Kontrolní sestavy po rozkliknutí vytisknou zaúčtování dokladů, ovšem je to jeden za druhým. Já to pak střihám a lepím na příslušné faktury.
Re: Vedení účetnictví - košilky
Udělala jsem si v Pohodě košilky sama. V REPORT Designer.
Teď je ale už nepoužívám. Koneckonců ani není povinnost vypisovat předkontace na doklady. U některých klientů dostávám informace, potřebné pro správné zaúčtování, hodně pozdě. Nebo mění své pokyny. Musela bych na dokladech stále něco přepisovat a opravovat.
Při závěrce vytisknu soupis dokladů podle jednotlivých druhů (FV, FP,..), přiložím k tomu tisky předkontací z Pohody, dám razítko "zaúčtováno" a svůj podpis.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 8. 2010 7:34
Dobrý den, mám dotaz, zda u přijatých faktur musí být tzv. košilky. Účtuji v pohodě a nemůžu je tam vytvořit. U VPP, PPD i FAV lze zadat tisk se zaúčtování, ale u FAP mě to nejde. Předem děkuji za odpověď.