Jěště jednou-USA-prosím-důležité

• (neregistrovaný)

13. 8. 2010 9:49

Odlet letiště Ruzyně 26.6.v 7 hod.přílet Miami v 18 hodin jejich casu...u nás 1 hod po půlnoci(27.7.)škola od 28.6.-9.7.ubytování od 27.6.-10.7.od Student agency-faktura(ubytování+polopenze)proto bych měla krítit stravné 50%t.zn.má nárok 50 USD na den stravné,takže z toho odečtu 25USD,takže stravné na den od 27.6.-10.7.25USD+40% kapesné t.j.+20USD takže na den 45USD,ale nevím jak v letadle kolik času počítat a jídlo měli jendo takže kracení stravného 25%,ale nevím kolik hodin v letadle můžu počítat,je tam časový posun ale když z letiště vyrazili v 7 ráno,tak bych mi to vyšlo na 12 hodin,tudíž plná cena t.j.50USD,že?Ale nevím si rady s tím odletem z Miami do NY,když měli zaplacenou fakturu do 10.7.a odletěli 11.7.na dovolenou do NY,ale vrátit se museli,letenka byla placena najednou tam i zpět.tam 26.6.zpět 15.7.z NY-Ruzyně.Jenže mezi tím měli dovolenou,tak mám ukončit k 10.7.stravné?nebo mám počítat ještě stravné na odlet z NY-Ruzyně?Nebo Miami-NY?Kdy ukončili služební cestu?s Tím si nevím rady.
    Kurzi si přepočítám potom je to denní ČNB.Kurz je k 26.6.2010
    Moc prosím o pomoc a děkuji
    ptala jsme se i v personální poradně a nedokáží mi pomoci

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).