Re: Exekuce
Bere si další půjčky když má exekuce ??? To by mě zajímalo kdo takovému člověku půjčí ? A možná je to i na hranici zákona protože
dlužníku přeci napsal exekutor že nesmí nakládat se svým majetkem,dle mého pokud by nějaké peníze získal nějakou další půjčkou musel by je v první řadě použít ke splacení dluhů.Ne?
Ještě mě napadlo ,co se stane s takto zadluženým člověkem ?
Nic,třeba si úmyslně bere další a další dokud mu dávají.
Až přestanou dávat další půjčky ,tak se většiny dluhů může zbavit a
věřitele ostrouhájí.
Dlužník je zaměstnán,tak si nabere pořádné půjčky koupí si za to majetek který napíše na člověka kterému věří,a potom vyhlásí osobní bankrot.Ten mu může být schválen pokud má stále zaměstnání a je schopen z dluhů splatit alespon 30% (nebo tak nějak) po dobu pěti let.Za pět let je čistý , bez dluhů.
I tak to může skončit.
Jen mě to zajímalo, jestli máte někdo také takovou zkušenost.
Chybně jsem se vyjádřila - nové exekuce z důvodu, že si nabral půjčky asi ve zhruba stejné době - postupně přícházejí a další exekuce mu naskakují z důvodu pokut za nezaplacení jízdného v dopravních prostředcích (ty už mám čtyři - dlužná částka 1012,-- za kus včetně exekučních nákladů 12567,-- Kč za kus)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 8. 2010 11:37
Dobrý den,
máme zaměstnance, kterému srážím výživné, exekuci a další exekuce čekají v pořadí, celková částka se blíží 250 tis. Kč. A pravděpodobně to zdaleka není vše. Exekutorům jsme oznámili, že jsou v pořadí.
Nevíte někdo co se s takto zadluženým človíčkem stane? Bere si další a další půjčky, které nesplácí.
Díky