Re: Špatný zápoč.list
Děkuji za odpověď, mám toto potvrzení z form studia, ale asi nějaké staré. Nevím kde najít nějaký nový platný vzor. Prosím pomozte, nechci vydávat nějaké staré neplatné potvrzení.
Re: Špatný zápoč.list
To je sice pravda, ale souhlasím s xJ, že by se stát nic nemělo, protože ÚP vyplácí podporu na základě Potvrzení, kde jsou údaje nutné k vyplácení podpory a ze "zápočtového listu" je nevezmou, takže je předpoklad, že bývalá z-kyně o podporu nežádala, ale stejně nerozumím tomu,jak jí průměrný výdělek účetní vypočetla - jejímu vysvětlení jsem nějak neporozuměla ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 8. 2010 14:29
Prosím o radu, zjistila jsem při počítání průměr. čisté mzdy pro zaměstnance nyní, že jsem špatně spočetla průměr. čistou mzdu zaměstnankyni loni a vystavila jí špatně zápoč.list. Brala jsem, že když je dotovaná z ÚP a má stále stejnou mzdu, že je to její i průměrná čistá mzda. Mohu to nějak opravit? Je z toho nějaký postih? Vůbec nevím co nyní dělat!!! Děkuji všem za radu.