Re: potvrzení pro banku x exekuce
od 1.1.2009 provádí a to ze všech dávek nemocenského
>pijištění
Prosím, můžete mi poslat odkaz, kde to najdu? Jsem po MD v práci půl roku, a i když jsem se snažila být v"obraze", tak novinek je pořád víc než dost. Děkuju.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 8. 2010 12:25
1/zam-ec přinesl k vyplnění potvrzení o příjmu pro banku, ze mzdy 7/10 mu byla provedena srážka na dluh u ZP na základě usnesení soudu, zatím nenabylo právní moci, takže deponuji na účtě, byla sražena celá částka, v potvrzení pro banku je kolonka na srážky ze mzdy, mzdy uvádím období 5-7/10, mám tam tuto srážku uvést i když už je vlastně sraženo a nic dalšího se srážet nebude? a čistou mzdu 7/10 beru po odečtení srážky nebo před srážkou a pak tedy uvedu že má srážky?
a ještě druhý dotaz
2/ jiný zam-ec byl DPN od 22.06.2010 do 01.08.2010, na OSSZ jsem odevzdala Přílohu k žádosti o nemocenské vč. rozpisu srážek vč. jednacích čísel exekucí a adres, je mojí povinností obeznámit exekutory o tom, že tento měsíc není z čeho provést splátky a bude je tudíž provádět přímo OSSZ z dávek nemocenského nebo by si měli obeslat exekutory oni? a pokud mám obesílat já, tak i ty na které vím, že se stejně nedostane, protože se nedostává ani z běžné mzdy a jsou o tom informováni již dřív?