Re: přeúčtování vodné
ona mi řekla,že může dát jen něco do nákladů,že zbytek je soukromě.tak nevím mám se jí zeptat jestli dá tu naši část do nákladů aby jsme mohli mít odpočet.dala mi pouze příjmový doklad na platbu nic jiného nemám a okopírovanou fakturu mám.děkuji za rady
Re: přeúčtování vodné
podle toho na jakou částku je do 10000,- stačí příjmový doklad, na kterém bude účel platby:vodné stočné a částka a DPH a celkem
nebo pokud se jí bude chtít udělat fakturu,tak klidně může
a anpíše jen přeúčtovávám vám vodné stočné za období a částku bez DPH a DPH a celkem
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 8. 2010 11:37
dostala jsem přeúčtování vody a paní ,která nám vodu přeúčtovává je osoba,která má vodu jak pro svoji spotřebu tak na firmu a na nás,ale faktura jde kompletně celá,kdy udělá akorát na nás nějakou část a my ji zaplatíme a chci se zeptat jestli můžu mít odpočet DPH na to přeúčtování,když ona je sice plátce DPH ,ale ta voda je i pro soukromé účely,protože tam jak bydlí tak i podniká.prosím o radu