Re: Dovolená
Vypadá to, že ve firmě jsou 4 týdny dovolené, že? Na proplacení nárok nemá, protože dovolená se proplácí jen při skončení prac. poměru. Protože si ji nevybrala před nástupem na rodičovskou dovolenou, zůstala jí uschována na dobu po rodičovské, kdy může být dovolená vybrána. Ale ona po rodičovské nenastoupila do práce, ale na další mateřskou. Tím pádem si tu řádnou dovolenou nemohla vybrat a podle mého názoru jí propadá.
Re: Dovolená
To vyplývá hlavně z § 217 a 218 Zákoníku práce (že si může dovolenou vyčerpat po mateřské před nástupem na rodičovskou, že pokud ji nevyčerpá, bude ji čerpat po rodičovské...). Může se zde vyskytnout i jiný názor a to ten, že si ji sice nemůže vyčerpat teď, ale nepropadne jí a bude si ji moci vyčerpat až po té další mateřské. Můj názor je ale jiný, jak píšu výše. Ale v zákoníku se hovoří jen o čerpání, ne o proplacení (pokud tedy stále trvá pracovní poměr). Zákony najdete tady nahoře na liště.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 8. 2010 12:55
Dostala jsem žádost o proplacení dovolené za rok 2007-10,5 dne a za rok 2008 3,5 dne.
Zaměstn. nastoupil PP 1.3.2007 bohužel zatajila těhotenství.Dne 26.8.2007 nastoupila na MD.Já si myslím ,že nemá nárok na proplacení dovolené za rok 2007+2008 -žádost o proplacení dovolené podala 4/2010 s oznámením čerpání další MD.
Převzala jsem tuto agendu můžete mi poradit?