Re: Reklamace
Tak toto je asi jejich nejoblíbenější výrok. Ne jednomu známému takhle zamítli reklamaci. No, zkuste být neúprosná, zkuste napsat samotné společnosti. Já tímto způsobem nakonec vymohla reklamaci bot. zn Scholl. Po tří měsíčním chození se mi udělala skoro skrz díra na podrážce, taky mi to nechtěli uznat. Pořád sem jim psala, pak začala hrozit práníkem a pomohlo to. Zkuste tuto cestu, nestojí žádné peníze, jen Váš čas a trpělivost. Se znalci nemám dobré zkušenosti. Hodně štěstí. SM.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 8. 2010 15:24
Dnes mě byla zamítnuta reklamace mobilního telefonu z důvodu že jsem si ji zavinila sama.Jedná se o to že přišel prý do styku s vodou. Nejsem si vědoma toho. Mam se prý v případě nesouhlasu obrátit na soudního znalce. Jaké jsou náklady, nerada bych platila více než co stál ikdyž to byl dárek . Telefon byl zakoupen v Datartu a jedná se Nokia. Děkuji předem za odpověd. Eva. V