Re: Nemoc-3.dny-zrušení HPP-prosím mzdov
mě vychází jako Vám v prvním programu, u toho druhého máte nějaké divné sazby nebo nevím, je aktualizovaný, co je to za program?
Re: Nemoc-3.dny-zrušení HPP-prosím mzdov
pokud zam-ec z níže uvedenýyh důvodů nepracoval po celý kalendářní měsíc, snižuje se jeho vyměřovací základ na poměrnou část odpovídající počtu kal.dnů v případech, kdy:
a/zaměstnání netrvalo po celé rozhodné období (kalendářní měsíc)
b,c/ viz.§3odst.9 zák. č.592/1992Sb.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 8. 2010 13:54
Dobrý den,nejsem ve mzdách moc zkušená.Zkoušela jsem mzdu na dvou programech a nezdá se mi základ pro zaměstnance.Prosím o vysvětlení. Zaměstnanec ve zkušební době-nástup 19.7.2010 zrušení 22.8.2010.Odpracoval(v srpnu) 12 dnů a nemoc (3 dny) od 18.8-20.8.2010.Průměr= 56,82...měsíční mzda 10.000,-Kč
První program mi vypočetl základ pro ZP 5.455,-(tak,jako pro OSSZ),z toho zaměstnanec-246,-Kč a organizace 491,-Kč.Mzda=4.854,-Kč......Druhý program mi dal tyto propočty pro ZP-základ= 6.710,- a z toho pro zaměstnance-415,-Kč.Organizace byla stejná.Mzda = 4.685,-Kč Prosím vás,co je dobře a moc prosím o vysvětlení.Děkuji