Re: prosím o radu nevyřešená faktura
tak já ty 2000 co měl doplatit dám na tu 543/311
a tím to mám dořešené,a ještě mám jeden problém mám doklad na 300Kč na soudní poplatky v kolcích k tomuto případu jenže,je to z roku 2006 tak nevím jestli to mužu dát do účetnictví.nebo na jaký účet to mám dát.děkuji
Re: prosím o radu nevyřešená faktura
Ano, nedoplatek faktury odúčtujte nedaňově 546/311 a nezapomeňte si ho vyřadit ze salda. Soudní poplatky z roku 2006 mohou být letos už jen nákladem nedaňovým - účet 538. Pokud tedy opravdu mají být někomu proplaceny.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 8. 2010 8:31
Dobrý den prosím o radu mám fakturu z roku 2002 na částku 5574 Kč
v roce 2002 uhradil jen část tj 1000,- Kč v roce 2003 574+2000 Kč čili mu zbývalo doplatit 2.000 Kč ty neuhradil byla na něho podána žalo ba,ale v roce 2007 byla uznána jako ukončená pro nedostatek fin prostředků takže se zastavuje řízení,od právníka mi došli papíry až letos
2010 tak nevím co stím jak už to vyřadit tu fakturu .prosím o radu děkuji.opravná položka není vytvořena.