Re: e-podání ČSSZ
Co dál ? Až Vám vyřídí el.podpis ( buď to budete mít na sebe, můžete pak využívat při styku s úřady, nebo pro zaměstnavatele - pak musíte mít pověření od zaměstnavatele sebou). Jaké oznámení myslíte? Jestli pracovní ( sociálka, zdravotní poj. apod.) budete
vše posílat přes portál veřejné správy. Podmínkou je ale, že budete mít k tomu SW.
Re: e-podání ČSSZ
Tak jak píšete - nejdřív musíte získat elektronický podpis :-)
Já používám od Postsignum - zaměstnanecký (na jméno jednatele)
Návod na získání najdete na jejich webových stránkách (pca.postsignum.cz)
Pak s ním zajdete na OSSZ a vypíšete tunu formulářů a pak vám poštou přijde přihl. jméno a heslo do Portálu veřejné správy (tam se to tuším nějak musí nastavit - podrobnosti Vám řeknou na OSSZ).
No a pak už zbývá jen stáhnout a nainstalovat certifikáty ČSSZ a správně nastavit Váš účetní program... není to tak těžké.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
25. 8. 2010 14:45
Dobrý den, můžete mi poradit co mám udělat a jak, abych mohla podávat oznámení na SSZ elektronicky? Nevím ani jak získat el. podpis, jsme v této oblasti úplný začátečník. Moc děkuji.