Re: osvč začátečník
nevim jak je to v pohode, money je podobny a tam to eviduji - převody mezi pokladnou a bankou jako "převod průběžných položek", ty vklady ("dotovani se soukr penez) jako "osobní vklad podnikatele" a pojistné na ZP a SP jsu tam nastaveny jako "platby pojistného podnikatele".....
nemate neco takoveho v možnostech? většinu toho co používám jsem nemusela nastavovat jen používám co tam je.Bára
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 8. 2010 14:48
dobrý den potřebovala bych poradit - jsem začátečník a tak tápu. Účtuji v pohodě
pokud převádím tržbu z pokladny na účet tak zaúčtuju nejdřív peníze na cestě - výdaj z poklady a až přijde výpis tak zaúčtuju příjem peníze na cestě do banky - je to tak správně?
Dál si nevím rady pokud dodvávám peníze po dokladny jak to mám zaúčtovat (jde o jakési dotování ze soukromých peněz)
a pak nevím přestě jak zaúčtovat zálohy na pojistné vím,že to jsou výdaje které jsou nedaňové ale nevím přesně pod co zaúčtovat