Re: Personalistika
Zápočtový list už není povinný, tak že vám druhý už nevydají, evidenční list dostanete později, až vám mzdová uzavře mzdový list. Pokud jste měla příjem větší než minimální mzda, a platila jste i nějakou daň, tak si buďto požádejte o potvrzení o příjmu a podáte si po novém roce daňovku na finančáku sama, aby vám přeplatek přišel domů, nebo - pokud s nimi vycházíte dobře, si o zúčtování požádáne po novém roce u nich - jako poslení zaměstnavatel v daném roce (samozřejmě, pokud do konce roku nenastoupíte někde jinde).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 8. 2010 22:28
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jaké náležitosti bych měla obdržet, když jsem ukončila pracovní poměr k 30.6.2010? Od 1.7.2010 jsem měla nemocenskou, kterou jsem k 27.8.2010 ukončila. Zajímalo by mě, zda bych měla obdržet nový zápočtový list, kde je uvedena nepřítomnost (nemocenská). Doposud jsem obdržela pouze zápočtový list k 30.6.2010 a Potvrzení pro Úřad práce. Chybí ELDP a ještě něco? Děkuji. Milena