Re: Rodičovský příspěvek 7600 Kč
V zákoně najdete pouze podmínky, které když splníte, máte nárok na rodičovský příspěvek. POkud žádný pobírat nebudete, nemáte "co najít".
Ale pozor - pokud bude dítě celý den ve školce a Vy budete doma, musíte si platit zdravotní pojištění. To je zase z jiného soudku. Aby Vás ZP zařadila jako matku pečující o dítě (a nemusela jste platit), to dítě ve školce být celý den nemůže. To je zase jiný zákon.
Re: Rodičovský příspěvek 7600 Kč
§ nevím, ale měla jsem to tak vloni, holka 3 roky 4.12., od 07.12. chodila celý den do školky a rp jsem dostala za celý měsíc, na sociálce jsem se na to ptala pro jistotu asi třikrát, papír ze sociálky o ukončení pobírání rp dostanete poštou následující měsíc po ukončení rp, hlásila jsem to akorát na zp
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
2. 9. 2010 19:01
Dcera bude mít 3 roky 9/9. Do kdy mám nárok na výplatu rodičovskéhého příspěvku v případě, kdy bude navštěvovat od 10/9 školku pouze 4 hodiny denně?
Díky za info