OT_nastavení schránky na Tiscali

• (neregistrovaný)

3. 9. 2010 17:57

Dobrý den, poradíte? Peru se s tiscali, dělali nějaké změny, ráda bych, aby mi opět chodilo upozornění na mobil jako dříve, ale nastavení filtru nějak nerozumím. Nastavila jsem si ho, to ano, upozornění mi chodí, ale neumím nastavit tak, aby se znázorňovalo od koho a předmět zprávy. Jejich nápověda:
    V předmětu i zprávě lze použít proměnné:
    %{FROM} ... vloží email odesilatele
    %{SUBJECT} ... vloží předmět původního emailu
    Pokud jsem oslovsky do: od zadala %(FROM) a dtto do předmětu, žádná odezva. Blboučký dotaz - ty závorky musí být kroucený ? :) Jestli jo, jak je zadám :( ach jo, technika a já ...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 3. 9. 2010 18:01

Eva M.

Re: OT_nastavení schránky na webu
      Nastavení Tiscali neznám, ale pokud mají ve vzoru složené závorky, tak je tam musíte zadat taky. Počítač je "inteligentní blbec" a dělá přesně to, co mu řeknete. Pokud má Tiscali nastaveno, že musí něco udělat za podmínky, že mu tam napíšete složené závorky, tak mu je tam musíte napsat PŘESNĚ TAK, jak je čeká, jinak vám nebude rozumět ;-)

• 3. 9. 2010 18:38

bet (neregistrovaný)

Evi, díky, tak jsem tam zkopírovala ony 2 věci a do každého okna zadala %{FROM} a %{SUBJECT}, uložila, odzkoušela a nic :( můžete mi říci, co myslejí tím proměnné ...ve zprávě lze použít proměnné ...? Podpora tiscali funguje bohužel jen ve všední dny do 16.00 hod.

• 3. 9. 2010 20:14

LenkaF (neregistrovaný)

Zdravím, přihlásila jsem se do svého starého "nového" e-mailu na tiscali.cz. Podle filtru ale zatím lze nastavit pouze upozornění na e-mail, nikoliv na mobilní telefon. Nenastavujete to ve "starém" e-mailu? Je to tam uvedené, že zatím funguje upozornění pouze na e-mail.

Upozornění na e-mail nafiltrovat můžete:
      Do předmětu e-mailu zkopírujte přesně toto: %{FROM}
      Do zprávy: %{SUBJECT}
      Vždy se Vám v e-mailu potom zobrazí od koho e-mail přišel a název jeho zprávy. Hezký víkend.

• 4. 9. 2010 6:59

bet (neregistrovaný)

Lenko, díky, ne jsem v novém. Možná jsem to napsala nesrozumitelně. Chtěla jsem, aby mi chodilo upozornění na mobil, že mi přišel EM. Částečně se mi zadařilo a upozornění na mobil už chodí. Eva měla pravdu, chtělo to ty kroucený závorky :) Ale na mobilu se mi znázorní od koho 2x, namísto toho, aby se zobrazilo od koho a předmět zprávy (předmět zprávy je v EM uvedený). Vám to chodí dobře?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).