Zaměstnanec z úřadu práce.

• (neregistrovaný)

5. 9. 2010 17:24

Dobrý den,
    Dostal jsem se do diskuze jestli je nějak zvýhodněný zaměstnavatel, který přijme zaměstnance z úřadu práce.

Ví to někdo?
    Děkuji za informaci

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 9. 2010 18:10

Maxx (neregistrovaný)

Re: zaměstnanec z úřadu práce.
      Pokud si vyberete zaměstnance, na kterého se vztahují dotace, můžete při splnění podmínek být zvýhodněni.

• 5. 9. 2010 20:29

K. (neregistrovaný)

Nejlépe je zeptat se na úřadu práce, protože nevím jestli se to neliší podle regionů podle míry nezaměstnanosti. My jsme obdrželi dotace 9500,-Kč za měsíc na jednoho zaměstnance po dobu 6 měsíců, pokud byl sjednán se zaměstnancem pr. poměr na dobu neurčitou Podmínkou bylo také potvrzení o bezdlužnosti od zdr. pojišťoven, celního úřadu,OSSZ a FÚ.

• 6. 9. 2010 7:57

a (neregistrovaný)

Je to velice individuální a docela zdlouhavý proces. Záleží hodně na tom, o jakého zaměstnance se jedná - jak dlouho je již na úřadu práce, zda má nebo nemá změněnou pracovní schopnost, vzdělání apod. Komise na ÚP schválí výši příspěvku, který potom zaměstnavateli každý měsíc posílá (na základě jeho podkladů).
      Měla jsem takto prodavačku, chodila týden do práce a pak pořád marodila.... tak jsem se s ní rozloučila a litovala času, který jsem strávila vyřizováním dotací :-(. Na jiného zaměstnance by se tento kolotoč musel opakovat....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).