Re: Stereo-výpis z úvěr.účtu
mám pro bankovní úvěr číselnou řadu s označení iú (investiční úvěr) a pú (provozní úvěr) a všechny výpisy i poskytnutí úvěru účtuji přes agendu banky. Pokud se jednalo o poskytnutí úvěru formou úhrady FAP - 321/46100x, splátky úvěru mám přes 261 na běžný účet 46100x/261 a 261/221 podle výpisu z bú.
Re: Stereo-výpis z úvěr.účtu
Dobrý den, prosím ještě o jednu radu. Jak účtujete poplatky a úroky, které jsou ztažené z bú, ale týkají se úvěru. Chtěla jsem účtovat podle výpisu z bú 261.../221 a podle výpisu úú 568/261..., ale když mám v bance přiřazen účet 231, tak to nejde. Můžete mi napsat, jak účtujete Vy, já s tím nemám zkušenosti?
Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
6. 9. 2010 8:42
Dobrý den,
prosím kdo pracujete ve Stereu, výpis z úvěrového účtu (podnikatelský úvěr, který byl připsán na BÚ) účtujete přes Banku - bankovní výpisy, nebo přímo do deníku 261/231? A ještě prosím jaké máte označení dokladu?
Děkuji.