Re: Nejlevnější BÚ pro s.r.o.? Poradíte?
Nechci Vám brát iluze, ale protože jsem si už ledasčíms prošla, tak kopíruji kousek z jejich stránek...a fakt máte jsitotu, když tuto banku vlastní DVA lidé?
Fio banka je vlastněna dvěma českými majiteli. Klíčová rozhodnutí podléhají schválení dozorčí radou, ve které jsou zastoupeni vlastníci RNDr. Petr Marsa a Mgr. Romuald Kopún; třetím členem je Ing. Ján Franek. Předseda představenstva Jan Sochor je zároveň ředitelem, kterému přímo podléhají jednotlivé divize.
jakou mám jistotu u banky s matkou v zahraničí? že jí bude luxovat jako belgičani čsob? Vzhledem k tomu, že bankovní licenci a pojištění mají všechny banky, nevidím problém. A na trhu jsou již hodně dlouho, to akorát já jsem se dlouho rozhoupávala.
Vyberte si banku kterou mate nejblize sidlu firmy, aby jste nemuseli nosit hotovost daleko. Nechte si udelat nabidky a sledujte pristup osobnich bankeru. Muzu rici ze od zalozeni firmy pouzivame ucet v KB, ale jejich chovani (neodpovidani na maily, neochota na prepazce...), papirovani... je sileny, chteli jsme prejit na jinou pobocku, bohuzel nelze. Pred 2 roky jsme zalozili ucet u CSOB, kde s nami jedna vzdy jedna osoba, vetsinu veci vyresime po mailech, karty mame k uctu zdarma, minimalni papirovani... Je to vzdy o pristupu jednotlivych pracovniku a bohuzel u KB mame smulu na lidi, proto s ni i koncime.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 9. 2010 13:46
Dobrý den,
chystáme se založit s.r.o. a tak budeme potřebovat BÚ. Co se týká transakcí - pro začátek počítáme jen s pár odch./přích. platbami v CZK měsíčně, samozřejmě ideálně před internetové bankovnictví. Možná sem tam výběr z bankomatu. Nemáte prosím tip na banku, která má nízké poplatky za podobné služby? Bohužel moje oblíbená mBank nenabízí účty pro PO :-(. Za každou radu předem děkuji.