Re: Průměr na dovolenou
Netuším, kam míříte otázkou jak zněl důvod vyplacení prémií?
Prostě mi jednatel nakázal, že jí je mám do mzdy dát, tak jsem je
tam zúčtovala.
Re: Průměr na dovolenou
Jednatel nakázal. Pravděpodobně na to máte nějaký příkaz, protože si dost dobře nedovedu představit, že vyplatíte to, co vám někdo jenom řekne a v budoucnosti může zapřít. I když je to jednatel. Tak že jsem to myslela tak, že v příkazu určitě nebylo napsáno , vyplaťte prémie z důvodů vyššínho nároku na PPM. Bylo tam buď za něco a nebo za nic, jen proplaťte. Potom by ty odměny měly hrát svoji úlohu i při stanovení pravděpodobného výdělku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 9. 2010 7:40
Dobrý den, zaměstnankyně byla od 1.10.2009 práce neschopná do 10.2.2009. Od 11.2.2009 nastoupila na PPM. Vím, že musím použít jako průměr na dovolenou pravděpodobný. Před nemocí měla pořád stejný průměr 53,- Kč/hod. V měsíci 6-8/2009 jí byly vypláceny prémie 9000,- z důvodu zvýšení průměru na PPM. Mám průměr brát z toho 4. čtvrtletí, kdy se průměr zvýšil na 117 Kč a tímto proplatit dovolenou, kterou bude nyní čerpat před nástupem na RD?