Exekuce ze mzdy-neodesílaná

• (neregistrovaný)

13. 9. 2010 11:41

Dobrý den, abych nemusela pracně vymýšlet již vymyšlené, jak postupovat v podvojném účtu, když chci neodesílanou ex.odstranit z mezd - saldo, nemám nabytí pr.moci a také na něj čekám rok, jelikož na mzdy používám jako párovací symbol rok/měsíc, nevyrovnají se mi mzdy v saldu dokud neodešlu na účet exekutora, možná jednou za rok převést zůstatek, nevím, napište své zkušenosti.Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 9. 2010 13:12

jarka3 (neregistrovaný)

Re: Exekuce ze mzdy-neodesílaná
      Možná Vám úplně nerozumím, ale já to dělám tak že předpis exekuce mám na účtě 379 s analytickým rozlišením na jednotlivé exekuce.
      Při úhradě se mi tento účet sníží a zůstannou tam pouze ty neodeslané. Čili když si při uzávěrce rozliknu účet 379/... je z toho patrné jaká částka exekucí není odesláná.

• 13. 9. 2010 14:08

M. (neregistrovaný)

Ale dobře rozumíte, mě to napadlo taky, takže na každou ex.neodesílanou mám anal.379, došla jsem k tomu, že v saldu se tím mzdy vynulují po úhradách,nemám toho moc, ale abych stále nehledala komu a kolik odeslat, udělala jsem je jednotlivě-dle osob. Ale přiznám se ještě to hlídám ručně. Přece jen jsou to peníze.
      Děkuji za reakci.

• 13. 9. 2010 14:20

M. (neregistrovaný)

Ale pokud budete ještě číst, narazila jsem na zaúčtování předpisu na Ex. 335/379...?

• 13. 9. 2010 19:06

jarka3 (neregistrovaný)

335 ??? pohledávky za zaměstnanci ??? to se mi osobně nezdá, já již mu tu exekuci strhla, ale neodvedla.

Když exekuci odešlu tak účtuji 379/... (na jednotlivé jméno) proti 221
      a když se kouknu na saldo tak zůstatek na 379/... je to co mám zadrženo
      To víte, že to také hlídám ručně, což při 45 zaměstnancích a 5 exekucích docela jde. Horší ale je, že mi vždy všechny exekuce v mém programu vyběhnou do přehledu plateb v jednou sloupci a v druhém již je nula, nicméně jednou si toto pan majitel co dává příkazy do banky nepovšiml a odeslal i to co odesláno nemělo být. Ale v tom saldu 379/.. je to krásně vidět.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).