Re: nezaplacená brigáda
Zůstalo to v kapse někomu. Ať Váš syn kontaktuje toho člověka co ho najal a upozorní ho, že se písemně obrací na jeho nadřízené. Nepomůže-li to tak skutečně napiště dopis té firmě - napsal bych jich několik , na personální, na generálního ředitele ... apod.
Re: nezaplacená brigáda
určitě bych jim v dopise (pokud napíšete na vedení společnosti) trošku vyhrožovala medializací jejich chování např. v některé z komerčních TV, to budou určitě mooc rádi
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 9. 2010 8:12
Prosím o radu, jaké mám možnosti, když můj syn byl dva dny v srpnu na brigádě (tedy asi na DPP) a firma mu nechce zaplatit. Jedná se o velkou dceřinou německou společnost v ČR a byl tam s kamarádem povolaný ze dne na den, protože potřebovali nutně odeslat nějaké výrobky a vše si tedy dohodnul jen ústně. Jde ani ne o tisícovku, ale nelíbí se mi takové jednání, ještě k tomu od firmy, která se prezentuje jako zaměstnavatel regionu KV.