Re: vyloučené doby - nesmysl?
tak dnů je zadaných jen 30, ale je to záhada, protože u tohoto zam-ce mám vlastně 1.11.2009 14.den dpn a od 2.11.2009 do 30.11.2009 již hradí ossz, pokud to mám takhle rozhozené tak je uvedeno kd 1 a 29, což by odpovídalo těm 30 dnům, ale vyloučené doby jsou 31 dnů, ale když kouknu na jiného zam-ce, který byl také nemocný celý listopad, přičemž mu byl placen celý měsíc ossz, tak ten má vyloučených dob jen 30, tak co to je?
Re: vyloučené doby - nesmysl?
)
>>>>>
>>>>>tak dnů je zadaných jen 30, ale je to záhada, protože
>>>>>u tohoto zam-ce mám vlastně 1.11.2009 14.den dpn a od
>>>>>2.11.2009 do 30.11.2009 již hradí ossz, pokud to mám
>>>>>takhle rozhozené tak je uvedeno kd 1 a 29, což by
>>>>>odpovídalo těm 30 dnům, ale vyloučené doby jsou 31
>>>>>dnů, ale
>>>>>když kouknu na jiného zam-ce, který byl také nemocný
>>>>>celý listopad, přičemž mu byl placen celý měsíc ossz,
>>>>>tak ten má vyloučených dob jen 30, tak co to je?
>>>> A nedělal celý první den, tím by se to posunulo a
>>>>zblblo.
>>>
>>>žádnou odpracovanou dobu tam nemá, dpn navazovala z
>>>10/2009, 1.11. byla neděle, takže vlastně nemá ani
>>>náhradu mzdy za ten 14.den, a pokračovala až do
>>>12/10,
>>>nějak tomu nerozumím, prostě záhada
>>Myslela jsem, jestli nepracoval celý první den nemoci
>>19.10. a tím se to třeba posunulo.
>já bych řekla, že možná když jste dělala mzdy za
>říjen, zadala jste tam PN podle lístku na peníze - tedy do
>1.11., no a následně při zpracování mezd za listopad
>jste zadala celý měsíc nemoc - tedy 30 dní
já tady jsem až od 2/2010 :o), ale zkusila jsem najet do tréninkové databáze a celého ho smazat a následně znovu zadat a a objevila jsem že mi program v listopadu nabídne 22 pracovních dnů a bylo jen 21, jestli to byla chyba účetní a nezkontrolovala je (při archivaci mezd nabízí program kontrolu počtu dní na další měsíc) nebo se ucvakla netuším, ale u ostatních je má opravené jen u tohohle jednoho ne a tak to potom spočítá o ten den navíc, no nějak to opravím ať tu nemám bludy, koukla jsem i do ELDP, že je odevzdané s těmi chybnými dny, ach jo
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
16. 9. 2010 10:25
právě vyplňuji přílohu k dpn, ro od 8/09 do 7/10 a zam-ec, který byl nemocný od 19.10.2009 do 18.12.2009 má ve vyloučených dobách za měsíc listopad 31 dní, jsem blbá já nebo program, vždyť listopad má jen 30 dní, zkontolovala jsem absence a je zadána správně, nic podezřelého jsem nenašla, čím to může být?