Re: Daňové zvýhodnění
Pokud Vám přinesl doklad o zahájení studia na další škole,vyžádejte od něj potvrzení o skončení ( hlavně způsobu skončení) na předchozí škole. ¨Je povinen změny uvést do Prohlášení, tak na tom trvejte. Asi bych to řešila také tak,až budete mít o celém roku jasno(doloženo všechno).Ať si stěžuje kde chce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 9. 2010 10:30
Chtěla jsem se zeptat, jestli musím zaměstnanci dát daňové zvýhodnění, když mi donese potvrzení ze školy, že dcera studuje. Jde mi o to, že loni přerušila studium aniž by mi něco nahlásila, musela jsem dělat opravu. Pak začala znovu studovat a opět přerušila a doposud mi nedonesla potvrzení ze školy ke kterému datu ukončila studium. A teď donesla další potvrzení, že znovu začala studovat opět na jiné škole. Nemám vyřešený loňský rok, tak se opravdu bojím, že ji nastavím v počítači daňové zvýhodnění a bude se opakovat loňský rok, že nedostuduje a nenahlásí. Raději bych všechno vyřešila až v ročním zúčtování. Prosím, poraďte.