OT_bunda s paměťovým vláknem

• (neregistrovaný)

17. 9. 2010 18:40

Dobrý den, prosím, poraďte. Určitě je tu někdo, kdo se vyzná v modě. Zdá se mi, že mě prodavač tahal za nos. Paměťové vlákno bych zařadila do sportovního vybavení - spacáků, bund. Dneska jsem si zkoušela v obchodě - běžný butik - pěknou krátkou něco jako flauš mi to připadalo - bundu a prodavač tvrdil, že je použité paměť.vlákno a bunda se přizpůsobí tělu ... Byla jsem nějak mimo, teď se mi to rozleželo v hlavě a koumám po netu a zatím jsem nic takového u "normálních" krátkých bund nenašla. Poradíte ...? díky moc, no jo, no moc se v tom nevyznám, spíš vůbec ne, moda šla vždy mimo mě, ale třeba jen nejsem v obraze ...? Mysllím, že to byla značka MAVI, ale nejsem si jistá :( Nekoupila jsem si jí, ale červík zahlodal, protože byla pěkná, ale s tím vláknem se mi to nějak nezdá. Máte s tím zkušenost u "normálního" oblečení? díky moc

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 19. 9. 2010 13:27

Katka2 (neregistrovaný)

Re: OT_bunda s paměťovým vláknem
      Nevyznám se v paměťových vláknech, ale v prodavačích ano. Nevěřila bych mu ani nos mezi očima. Řekne vám cokoliv, aby prodal, a čím větší nesmysl, tím lépe (červík - přece by tohle neříkal, kdyby to nebyla aspoň trochu pravda...)

• 19. 9. 2010 17:31

beta (neregistrovaný)

Re: OT_bunda s paměťovým vláknem
      Katko2, děkuji za reakci. Na prodavače jsem opatrná a nenechám si věšet bulíčky, ale pravdou je to, že absolutně nesleduji žádné "modni trendy", v tomhle jsem fakt nepopsaný list, dávám přednost jiným věcem, ale občas do obchodu bohužel zajít musímt. Uvědomila jsem si, že mám zrovna doma zdravotní polštář, kde je také paměťové vl., polštář je velmi příjemný, na spaní výborný a fakt se tvaruje dle šíje a pak se vrací do svého tvaru :) Ale s tím oblékáním nevím ... Škoda, že se neozval někdo, kdo by o tom věděl více. Ale i tak děkuji a přeji pěknou neděli.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).