Re: ELDP ZMR
Jestliže byla PN, nebudete dělat křížek, ale bude to ve vyloučených dobách.
ELDP můžete mít nový na hlavní p.p. nebo ho můžete uvést na
druhý řádek.Nepůjde o pokračování, ale o nový pojistný vztah.
Někdo tu někde psal, že to nemůže být na jednom ELDP, nikde to ale není napsané. Já bych vystavila nový.První bude výstupový s kódem 02.
Re: ELDP ZMR
Aha, děkuji moc. Myslela jsem si, že křížek bude u ZMR vždy, pokud má menší VZ než 2000. Ale je pravda, že když nemoc patří do VD, křížek nebude....
Také jsem si to myslela a zakládám pro HPP nový, aspoň je v tom lepší přehled, stejně jak je to ZMR, musím dělat ručně, program mi to nějak nepobírá:(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 9. 2010 10:20
Dobrý den,
nejsem si jistá vyplněním ELDP naší pracovnice na DPČ a zároveň ZMR. Pracovala od 1.1.2010-30.6.2010 od 1.7.2010 je na HPP. Uzavírám od ledna do června a za všechny měsíce měla příjem větší než 2000Kč. Pouze v dubnu byla celý měsíc nemocná. V tomto měsící jí dám křížek, zároveň ale nevím, jestli jí tyto dny nemoci dám do vyloučených dob! Od 1.7. jí můžu udělat nový ELDP nebo musím pokračovat v jednom?
Díky moc předem