Re: OT nemocenská/úřad práce
Velice se omlouvám, že mi ujela ruka. Není to nevědomostí a neznalostí pravopisu! Je mi jasné, že na nemocenskou (v případě rizik. těh. nebo jako v našem případě, kdy by těh. neměla pracovat v prostředí hospody) nařídí lékař. Je mi líto, že jsem tu našel pouze sarkasmus a žádnou radu!
Re: OT nemocenská/úřad práce
Vy jste ovšem nechtěl radu, co dělat, vy jste chtěl radu, jak z toho vytřískat co nejvíc. Pokud má rizikové těhotenství - není co radit, lékař jistě ví co má dělat,pokud nemá a může pracovat, ať pracuje, pokud není riziková a nemá práci, bude se registrovat na ÚP. ocela jednoduché.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 9. 2010 10:39
Prosím o velkou radu, moc se v tom nevyznám. Přítelkyně je těhotná, pracuje jako servírka u mě v kavárně. Přemýšlíme co se vyplatí výce, zda od listopadu na rizikovku nebo nahlásit na úřad práce. Myslíme si, že se vyplatí jít na nemoc., ale prosím o klady a protiklady. Zaměstnána je u mě od června. Hrub mzda červen a červenec 10000, do konce října 18000,- od listopadu nemoc/úp. Plán. termín porodu pol. dubna. Moc děkuji za vysvětlení! PK