Re: poplatky v nemocnici
to, že se má za pobyt v nemocnici platit, to asi ví každý
jen mi nejde do hlavy, že dluh za necelý 1 rok se navýšil ze 60 Kč na 81 000,--Kč (!!!)
to má exekutor takové náklady?
také by mě zajímalo, jak dostávají nemocnice z cizinců, kteří nezaplatí (to asi po nich nikdo nechce)
a ti, kteří se prokáží, že nemají peníze, ti platit nemusí?
jinak také nechápu, jak mohou vybírat peníze za kojence (viz příklad známých, kteří museli zaplatit dost velkou částku za pobyt v nem., no, hlavně, že se malý uzdravil, takže peníze jsou až na posledním místě...)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
26. 9. 2010 19:46
Dobrý den,
dne 11.11.09 jsem byla na 1 den v nemocnici na operaci, večer jsem byla propuštěna domů,ale 60,- jsem na místě nezaplatila. Postupem času jsem na tento poplatek zapoměla, a nyní mi přiel dopis od nějakého advokáta že mám zaplatit z 60,- najednou do 5 dnů 81 000,. Je možné že mi nemocnice nemusela dát vědět nějakou upomínkou??
Moc děkuji za odpověď