Re: Proč mi mažou můj dotaz??? :(((
Nevím, o jaký dotaz šlo, ale jelikož se na této diskuzi pohybuju už dlouho, zkusím vám poradit, v čem může být zádrhel. Je možné, že nedodržujete výše uvedená pravidla diskuze? Např. je potřeba nepsat VELKÝM PÍSMEM (to se na internetu považuje za nezdvořilé křičení a vynucování si pozornosti). Dále je potřeba zvolit nadpis, z nějž je patrné, jaký problém řešíte. Takže nevhodné jsou dotazy s nadpisem "prosím pomozte" nebo "dotaz na paní X." O dost větší šanci na kvalitní odpověď máte při použití nadpisu ve stylu "Jak dlouhá je zkušební doba?" nebo "DPH při poskytnutí služeb do USA". A pokud nechcete hledat v diskuzi, zda vám už někdo odpověděl, doporučuju zaškrtnout políčko "upozornit na reakce" pod oknem, do nějž vpisujete zprávu. Pak vám přijde upozornění na každý nový příspěvek na email. Držím vám palce :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 9. 2010 11:12
Dobrý den,
před pár dny jsem sem zadávala otázku, na kterou jsem nemohla nikde v historii najít odpověď a teď, když si chci přečíst, jestli mi někdo náhodou neodpověděl, tak zjišťuji, že dotaz nikde není. To se mi stalo už nekolikrát, přitom tam nikoho nenapadám, neurážím, jenom se prostě ptám skušenějších, když něco nevím a nenajdu stejný nebo podobný problém v historii. Jsem i řádně přihlášená. Nevíte, proč a z jakého důvodu to tu někdo maže? Co dělám špatně?
Míša.