Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
27. 9. 2010 13:09
D.den,prosím vás o radu ve věci konfliktu se sdružením vlastníků,které dalo správu domu bytovému družstvu,bez mého souhlasu,bez zákonného vyrozumění o první schůzi vlastníků,bez mého podpisu a dalších práv.Z důvodu mého podílu na domu,jenž je cca 1/4 a hlasů z tohoto vyplývajících.Mám jiný nebytový prostor určený k půdní vestavbě.Kvůli stavu trámů a střechy,nemohu zde toto začít stavět,i když v kupní sml.je uvedeno ,že po vzniku sdr.vlastníků je každý vlastník povinen souhlasit s vyřízením úvěru na rekonstrukci střechy.To se stalo okolo 10,09,2009 nevím přesně,poněvadž mi toto nebylo zděleno. No a poté následovala 2.schůze vlast. a ta mi byla oznámena sms asi 4 dny před termínem,tudíž jsem se nemohl uvolnit z práce a jet 250km domů a na schůzi.Tam byl bez mého vědomí navýšen bytový fond,i když všichni věděli,že jsem proti tomuto a svým podílem hlasů bych toto vetoval.Nyni,platím 3800,-měsíčně za prostor kde nebydlím a ani tam nemohu nic stavět,toto je i napsáno ve v.z katast nemovitostí 0 uživatelů.I přes to mi všechny účty byt družstvo zasílalo sem a né na adresu trvalého bydliště.Nyní chtějí asi 25000,- co jsem prý dlužen a samozřejmně vyhrožují exekucí účtu a majetku a bubububu a blablabla,za co????!!!!Proč mám platit stejnou sumu za m2 pod děravou střechou jako někdo kdo zde bydlí a využívá všech služeb.O legálnosti tohoto podpisu by se také dalo polemizovat A na to vše jsem dostal tuto odpověď, To jsou chabé výmluvy. Je tu zde někdo natolik zběhlý v tomto svinstvu a ochotný mi poradit,jak se tohoto bordelu zbavit?Už nevím jak jinak dál,verbálně to není akceptováno a pokud není jiné rady,budu asi nucen použít nonverbální způsob aspoň pro klid duše. Jak je tohle to dnes možné,aby někdo cizí rozhodoval o mém majetku a ani se o něj 1korunou nepostaral.