Re: Kdy odhlásit ze ZP a SP
Podstata je, že ho odhlásíte ze SP a ZP k datu skončení PP. I odstupné se odvíjí od data skončení PP. Takže pokud nepodepíše, že netrvá na vyčerpání výpovědní lhůty, bude vaším zaměstnancem do skončení nemoci a dále ještě po dobu toho zbytku výpovědní lhůty.Tj. dle vás, do května 2011. Pokud nebude trvat na dobrání výpovědní lhůty, jeho PP skončí 31.12.
Re: Kdy odhlásit ze ZP a SP
Moc děkuju.To je přesně to , co jsem potřebovala vědět.
Ještě prosím to odstupné. Pokud skončí k 31.12.2010 bude z průměru za 3. nebo 4.čtvrtletí. Někde jsem četla, že když skončí kl 31.12.2010 , tak ještě není uzavřené čtvrtletí a mám počítat z prům.za 3.čtvr.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
30. 9. 2010 13:05
Zaměstnanec PP na dobu neurčitou. Za-tel dal výpověď 25.10.2010 §52 a). Výpovědní doba od 1.11.-31.12.2010. Zaměstnanec onemocní 15.12.2010 do 30.4.2011. K 31.12. podepíše, že netrvá na výběru 15dnů výpovědní doby, které nemohl vybrat v důsledku nemoci. 1) K jakému datu ho odhlásím ze SP a ZP? 2) Z jakého průměru budu počítat odstupné? průměr ze 3. nebo ze 4.čtvrtletí? 3) Pokud nepodepíše ,že netrvá na dobrání výpovědní doby - tak bude do skončení neschopnosti veden jako zaměstnanec? Odstupné mu vyplatím ve výplatě za prosinec nebo duben?
Děkuji