Re: OT:moderátoři pomoc
Dobrý den, prosím o radu, jak změnit e-mailovou adresu zde na BC, aby mi na ni chodila upozornění na příspěvky, protože díky "kvalitní" službě stávajícího provozovatele pošt.serveru mi většina zpráv, i jiných, visí někde bůhvíkde a ke mně se nedostanou, proto jsem s pomocí odborníka včera toto zjistil, následně mi pak změnil mou adresu. Zkoušel jsem kliknout na můj profit i změnit heslo, ale tam to píše, že je nějaký problém a nejde to otevřít.
Děkuji předem za každou radu.
---------------------
Pájo, zkuste napsat email přímo panu Hakenovi, který může zasáhnout do funkcí tohoto webu. Znám na něj tyto emaily: haken@havit.cz nebo business@center.cz Přeju hodně štěstí :-)
---------------------
U každého příspěvku, který Vás zajímá, lze zaškrtnout políčko "zasílat na e-mail". Je to otrava, ale do doby, než se situace napraví, by to mohlo pomoct.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 10. 2010 9:48
Dobrý den, prosím o radu, jak změnit e-mailovou adresu zde na BC, aby mi na ni chodila upozornění na příspěvky, protože díky "kvalitní" službě stávajícího provozovatele pošt.serveru mi většina zpráv, i jiných, visí někde bůhvíkde a ke mně se nedostanou, proto jsem s pomocí odborníka včera toto zjistil, následně mi pak změnil mou adresu.
Zkoušel jsem kliknout na můj profit i změnit heslo, ale tam to píše, že je nějaký problém a nejde to otevřít.
Děkuji předem za každou radu.