OT:moderátoři pomoc

• 1. 10. 2010 9:48

Dobrý den, prosím o radu, jak změnit e-mailovou adresu zde na BC, aby mi na ni chodila upozornění na příspěvky, protože díky "kvalitní" službě stávajícího provozovatele pošt.serveru mi většina zpráv, i jiných, visí někde bůhvíkde a ke mně se nedostanou, proto jsem s pomocí odborníka včera toto zjistil, následně mi pak změnil mou adresu.
    Zkoušel jsem kliknout na můj profit i změnit heslo, ale tam to píše, že je nějaký problém a nejde to otevřít.
    Děkuji předem za každou radu.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 1. 10. 2010 10:11

Eva M.

Re: OT:moderátoři pomoc
      Pájo, zkuste napsat email přímo panu Hakenovi, který může zasáhnout do funkcí tohoto webu. Znám na něj tyto emaily: haken@havit.cz nebo business@center.cz Přeju hodně štěstí :-)

• 3. 10. 2010 20:30

ivzez (neregistrovaný)

Re: OT:moderátoři pomoc
      Dobrý den, prosím o radu, jak změnit e-mailovou adresu zde na BC, aby mi na ni chodila upozornění na příspěvky, protože díky "kvalitní" službě stávajícího provozovatele pošt.serveru mi většina zpráv, i jiných, visí někde bůhvíkde a ke mně se nedostanou, proto jsem s pomocí odborníka včera toto zjistil, následně mi pak změnil mou adresu. Zkoušel jsem kliknout na můj profit i změnit heslo, ale tam to píše, že je nějaký problém a nejde to otevřít.
      Děkuji předem za každou radu.

---------------------
      Pájo, zkuste napsat email přímo panu Hakenovi, který může zasáhnout do funkcí tohoto webu. Znám na něj tyto emaily: haken@havit.cz nebo business@center.cz Přeju hodně štěstí :-)

---------------------
      U každého příspěvku, který Vás zajímá, lze zaškrtnout políčko "zasílat na e-mail". Je to otrava, ale do doby, než se situace napraví, by to mohlo pomoct.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).