Evidence na ÚP - jaké doklady?

• (neregistrovaný)

2. 10. 2010 7:49

V pondělí se jdu evidovat na ÚP, mám si nejdříve vyžádat nějaké formuláře na ÚP, které mi zaměstnavatel potvrdí nebo zaměstnavatel má povinnost mi příslušné doklady vytisknout ze mzdového programu? Bude se jednat zřejmě o zápočtový list a pak asi nějaké potvrzení, dle kterého mi bude stanovena podpora v nezaměstnanosti? Díky za info

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 2. 10. 2010 15:42

xJ (neregistrovaný)

Re: Evidence na ÚP - jaké doklady?
      občanský průkaz
      1)potvrzení o zaměstnání (dříve zápočtový list)
      2)doklad o ukončení pracovního poměru
      3)potvrzení o výši průměrného výdělku
      4)žádost o zprostředkování zaměstnání
      5)žádost o podporu v nezaměstnanosti

Poslední tři tiskopisy si můžete stáhnout ze stránek úřadu práce a potvrzení o výši průměrného výdělku vám musí vyplnit zaměstnavatel.

• 2. 10. 2010 17:09

Pavlinka (neregistrovaný)

Ahoj.
      Já jsem se byla zaregistrovat teď a vůbec po mě nechtěli výše uvedené doklady. Pouze zápočtový list, kde je stanoveno i od kdy do kdy jsi v zaměstaní byla. Pak potvrzení výdělku pro výpočet podpory, tzv. potvrzení por úřad práce, tam je i zapsáno jakým způsobem byl pracovní poměr ukončen. Dále jsem musela nahlásit své zdravotní pojišťovně od kdy jsem evidována na úředu práce a ofotit jim prohlášení o zaregistrování , kterou mi vystavil ÚP. Ostatní jsem nedokládala.

• 2. 10. 2010 17:31

xJ (neregistrovaný)

Že by vás zaregistovali bez vyplněného tiskopisu žádosti o zprostředkování a že by vám chtěli vyplácet podporu bez vyplněného tiskopisu žádosti o podporu? Tomu nemůžu věřit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).