Denní kurzovní lístek - Pohoda

• 4. 10. 2010 10:17

Dobrý den, mám problém se stahováním kurzů v programu Pohoda. Používáme denní kurzy, v globálním nastavení mám nastaveno stahování od 00.00. Tzn., že jakmile ráno zapneme Pohodu, stáhne se nám kurz ČNB - dnes 4.10. tam mám kurz z 1.10., takže pro všechny doklady zaúčtované s dnešním datem máme použit kurz z 1.10. Je to špatně nebo je to v pořádku, když ČNB nový kurz zatím nemá? A co doklady, které už vystaveny byly, ale ČNB ve 14.30 vyhlásila platný kurz na ten určitý den a my už máme staženo a zaúčtováno kurzem z předchozího dne? Přišla jsem na to díky dokladu dodavatele, když mi neseděl náš kurz na kurz dodavatele.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 10. 2010 12:28

Soňa10 (neregistrovaný)

Re: Denní kurzovní lístek - Pohoda
      Do 14.30 je platný kurz ze dne předchozích. Jiný kurz není.

• 5. 10. 2010 12:39

tchorik

Ale co po 14.30. Kurzy mame stazene z rana, ale faktury vystavujeme i po pul treti. Pak by "teoreticky" mel byt pouzit novy kurz?

• 5. 10. 2010 12:57

Soňa10 (neregistrovaný)

Ano po 14.30 použijete nový kurz a budete jej používat do následujícího dne zase do 14,30. Je to zmatek, ale jiný kurz není. Pokud můžů tak kvůli přehlednosti, do 14,30 vystavuji faktury s datem z předchozího dne a od 14,30 s datem dnešního dne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).