Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
17. 10. 2011 16:01
Dobrý den, prosím prosím, kdo mi poradí? Nevím, jak mám postupovat. Ke své podnikateslké činnosti používám doménu, logo i jméno, které charakterizuje celou mou činnost, působím již třetím rokem. Nyní jsem zjistila, že jistá firma se rozhodla parazitovat na tom, co jsem celou dobu budovala. Nejen, že si zřídí webové stránky, e-shop a facebookový profil s takovým názvem, který lze více než snadno zaměnit, i třeba jen omylem s mým názvem, ale ještě mají tu drzost a posílají mi nabídku ke spolupráci. Ze shromážděných faktů vyplývá, že oni svou činnost zahájili teprve letos a navíc název jejich firmy vůbec nekoresponduje s používanou doménou, takže je více než evidentní, že se chtějí vozit na mé marketingové propagaci. Co mi doporučíte? Jsem naprosto zoufalá. Díky za odpovědi.