Zaškolení zam-ce

• (neregistrovaný)

6. 10. 2010 8:20

dávám výpověď a nerozcházíme se zrovna v dobrém, je mojí povinností budoucího zam-ce zaučit aniž bych to měla v popisu práce a ani za to nedostala zaplaceno?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 10. 2010 9:40

Kara (neregistrovaný)

Re: zaškolení zam-ce
      Pokud dáváte výpověď, tak Vám ještě poběží výpovědní doba, ve které pracujete, takže zaplaceno snad dostanete, ne? Popis práce máte nějak smluvený? Protože práci v rámci toho smluveného druhu práce určuje zaměstnavatel, takže podle mého názoru Vám může určit i zaučení, tj. ukázání své práce, tomu novému pracovníkovi.

• 6. 10. 2010 9:58

d (neregistrovaný)

no to doufám, že dostanu zaplaceno, tady jeden nikdy neví, v dodatku ke smlouvě mám popis pracovní činnosti, jedná o účetní a admin. práce, jsou rozepsané konkrétně, jde mi o to, že pokud vezme někoho kdo tuto práci nedělal, tak se mi krom své obvyklé práce, nechce ještě vysvětlovat někomu jak účtovat atd., nejde o to, že bych neřekla, kde co najde nebo neukázala v jakém programu účtujeme a nepředala inventuru

• 6. 10. 2010 10:02

v.e.n.d.y.

Neděsila bych se dopředu, prostě budete dělat to, co stihnete a jak nejlépe to dovedete....a jestli si pan majitel vezme trdlo, tak na to stejně doplatí později...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).