Re: zaškolení zam-ce
Pokud dáváte výpověď, tak Vám ještě poběží výpovědní doba, ve které pracujete, takže zaplaceno snad dostanete, ne? Popis práce máte nějak smluvený? Protože práci v rámci toho smluveného druhu práce určuje zaměstnavatel, takže podle mého názoru Vám může určit i zaučení, tj. ukázání své práce, tomu novému pracovníkovi.
Re: zaškolení zam-ce
no to doufám, že dostanu zaplaceno, tady jeden nikdy neví, v dodatku ke smlouvě mám popis pracovní činnosti, jedná o účetní a admin. práce, jsou rozepsané konkrétně, jde mi o to, že pokud vezme někoho kdo tuto práci nedělal, tak se mi krom své obvyklé práce, nechce ještě vysvětlovat někomu jak účtovat atd., nejde o to, že bych neřekla, kde co najde nebo neukázala v jakém programu účtujeme a nepředala inventuru
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 10. 2010 8:20
dávám výpověď a nerozcházíme se zrovna v dobrém, je mojí povinností budoucího zam-ce zaučit aniž bych to měla v popisu práce a ani za to nedostala zaplaceno?