Re: Pohoda-mzdy
Mám také 1 takového zaměstnance a Pohodu, nastavte si v Personalistice úvazek denně a týdně tedy 4 hod/3 dni, ale já mám určeno, že pracuje úterý,středa,čtvrtek,píše si výkaz a dle toho také čerpá dovolenou, jen ty dny,kdy má mít práci, nebo je ještě možnost, že mu budete dávat fiktivně práci denně na méně hodin, třeba 2-3 hod.,pak čerpá dovolenou na pět dní také 5 dní,ale jen 2-3 hod.,výhoda je při nemoci, pro zaměstnance že platíte náhradu za 7 prac.dní/zase 2-3 hod./,nemusíte hlídat,které dny měl mít práci. Nechá se to dělat, ale je třeba dávat pozor.
zadala bych to ručně. V personalistice bych zadala měsíční mzdu. V záložce hrubá mzda při vystavování mezd bych zadala v kolonce Odpracováno počet dní a hodin co dotyčný odpracoval. Tím by měly sedět výkazy. Dovolenoutaké ručně.
Ale chce to zkontrolovat, jestli to pokrývá všechny problémy. Sestava Mzdové listy v personalistice.
Ano, také zadávám vše ručně a mám to v pořádku. Chce to jen kontrolu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 10. 2010 14:11
Prosím o radu. Uvažuji o koupi POHODY, ale narazila jsem v demoverzi na problém u vystavení zkušební mzdy jednoho zaměstnance, který pracuje 3 dny v týdnu, po 4 hodinách. Na hotlinelince mi bylo sděleno, že nepravidelnou dobu podporuje software Pamica, ale upřímně kvůli jednomu zaměstnanci se mi nechce pořizovat tak drahý program. Problém taky vidím např. ve výběru dovolené u takového zaměstnace. Najde se, prosím, někdo zkušený v programu Pohoda, který poradí, zda se dá i taková mzda nějakým způsobem vystavit. Předem všem děkuji.