Re: výpověď x dohoda
no jde o to, že pokud na dohodu nepřistoupím a on bude trvat na tom, že v listopadu mě tu už nechce a tudíž by mi měl platit náhradu a já tedy zůstanu doma, tak aby pak něřekl, že já jsem nepřišla a nedal mi neomluvenou absenci, jde mi o to jak to formulovat písemně, abych měla doloženo, že je to překážka na jeho straně a od listopadu mě nechce ani vidět, ani mi přidělovat práci
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 10. 2010 13:06
dne 30.9. jsem dala výpověď, běží mi tedy 2měsíční výpovědní doba, včera za mnou zam- tel přišel s tím, že by potřeboval, abych skončila dohodou už 31.10.2010, protože má za mě už náhradu
pokud já na tuto dohodu nepřistoupím musí mi buď přidělit práci nebo zaplatit náhradu z důvodu překážek na jeho straně
já mám domluvenu novou práci až od prosince, takže zůstat je pro mě výhodnější, jen si nejsem jistá, že se mu to bude líbit, už mě tu prostě nechce a ani nechce ten měsíc platit 2 lidi