Re: Pokladna - datum
Máte na mysli DUZP září? potom musíte najít způsob jak proúčtovat DUZP do září. Mě opravdu nabízí program tuto možnost a myslím, že i Vám ... jen to najít nebo potom přes vnitřní doklad by to také šlo.
No a jestli máte na mysli, že doklad do pokladny obdržíte v říjnu a má být v nákladech v září ... přes vnitřní doklad ho tam dostanete.
Re: Pokladna - datum
A mohla bych se zeptat na posloupnost dokladů? Když dostanu doklad v říjnu, DUZP spadá do září, tak ho můžu zařadit posloupně na poslední přijaté číslo dokladu a DUZP uvést září? . Vždycky vynechávám pár čísel v posloupnosti, abych tam zpětně dala doklady do určitých měsíců, ale někdy je toho víc. Nemůžu použít na doklady DUZP v den, kdy je dávám do pokladny?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
8. 10. 2010 9:42
Dobrý den,
potřebuji poradit. Mám doklad o koupi PHM v hotovosti ze září. Již jsem ale účtovala v pokladně o výdajích v říjnu. Když dám datum dnešní, tak to datum je pak jako DUZP. Jiná kolonka na datum tu není - že by třeba byla kolonka přijetí dokladu a pak kolonka DUZP. Může mi někdo poradit? Ten doklad musím mít zahrnutý v zářijovém přiznání k DPH. Nebo můžu nechat dnešní říjné datum s tím, že to bude DUZP, ale období (které je pro přiznání DPH) budu mít 09/10? To zřejmě ne.
Moc díky za rady.