Re: Jak to je s výpovědí?
On vám vaši výpověď vracet nebude, ale protože je pro vás dobré mít ověřený datum převzetí, napište výpověď s kopií pro sebe a na ní vám nadřízený podepíše, kdy výpověď převzal.
Druhá možnost je poslat výpověď doporučeně poštou. Pak je datem převzetí den, kdy pošťák dodá dopis do firmy.
...Takže výpověd si udělat kopii a předat ji svému nadřízenému s tím že jednu kopii si nechám já podepsanou nadřízeným a s datem převzetí a druhou mu odevzdám....prostě at mám u sebe lejstro že jsem výpověd do firmy přinesl...A stačí podpis a datum nadřízeného nebo je lepší i s razítkem firmy?Dějuji.Přema
Hlavně by měl být na kopii pro vás podpis někoho, kdo je oprávněn přebírat např. poštu, t.j. podatelna a pod. Když to hodně přeženu, tak podpis uklizečky, že jste jí výpově´d předal by vám byl asi k ničemu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 10. 2010 16:51
Dobrý den chci se zeptat.Jak je to s výpovědí...Když dám písemnou výpověd svému nadřízenému a nebude to dohodou ale s dvouměsíční výpovědní lhůtou tak on mi tu písemnou výpověd musí vrátit podepsanou do kdy?Kolik dnů?Nebo jak to probíhá...Dávam poprvé výpověd a nevím jak to chodí a nechci aby mě nějak firma podrazila...děkuji za odpovědi.Přema