Dobrý den, prosím Vás, asi už plácám nesmysly, ale teď jsem se trochu zaškobrtla nad dokladem z benzínky. Kromě PHM je tu taky osvěžovač do auta Ambi-pur za 139,- Kč a teď nevím, má to uznat do daňové evidence nebo ne? Nebo mu to mám dát, jako že si to koupil sám pro svoji spotřebu mimo daně? jak to v takových případech děláte Vy? Zatím jsem se s Ambi-purem z benzínky nesetkala... :( Jde o daňovou evidenci, čtvrtletního plátce DE a autíčko je řádně v majetku...
Už jste mi několikrát hezky poradili, poradí i tentokrát někdo? Děkuji moc, Míša
Re: DE - je Ambi-pur do auta daňový nákl
Já bych ho dala do nákladů, pokud je to jednorázový případ, a neni tam ambi pur 2x měsíčně. Myslím, že to by se dalo obhájit u FU. Ale raději ještě počkejte na zkušené účetní.
Re: DE - je Ambi-pur do auta daňový nákl
Ne, není tam pořád, vlastně si ani nevzpomínám, jestli někdy vůbec něco podobného bylo, proto se raději ptám... Takže to zkusím, tráví většinu času na cestách v autě - je to stánkař, tak ho chtěl mít voňavý...
19. 10. 2010 13:20
Dobrý den,
prosím Vás, asi už plácám nesmysly, ale teď jsem se trochu zaškobrtla nad dokladem z benzínky.
Kromě PHM je tu taky osvěžovač do auta Ambi-pur za 139,- Kč a teď nevím, má to uznat do daňové evidence nebo ne? Nebo mu to mám dát, jako že si to koupil sám pro svoji spotřebu mimo daně? jak to v takových případech děláte Vy? Zatím jsem se s Ambi-purem z benzínky nesetkala... :(
Jde o daňovou evidenci, čtvrtletního plátce DE a autíčko je řádně v majetku...
Už jste mi několikrát hezky poradili, poradí i tentokrát někdo?
Děkuji moc, Míša