Re: plátce DPH příjmy s 0%
Není to prkotina, je to důležitá problemtika do ketré se musíte vnořit. Počítá se poměr mezi příjmy zatíženými DPH a osvobozenými a tímto vypočítaným koeficintem musíte krátit přijatá plnění. Studujte studujte, než bude pozdě. Poku tato plnění naběhla až letos, tak ten problém vyřešíte. § 76 Zákona o DPH
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 10. 2010 9:52
Prosím o radu: klient plátce DPH má kromě tržeb kde odvádíme DPH i příjmy z pronájmu kde je 0% DPH. JIž vím, že se musí tyto příjmy zobrazovat v přiznání DPH, ale mám problém s tím, že jsem je od začátku roky v přiznání neměla, co s tím? mám je ted dát do 3 q všechny? vždy jsem to dělala tak, že když měl klient doklady kde bylo DPH 0% dávala jsem nezahrnovat do přiznání DPH, což bylo asi špatně, je tedy správně, že musí jít do přiznání DPH uplně vše? nechápu moc proč, když je to stejně 0.