dobrý den, bylo mi doručeno zrušení exekuce na zaměstnance. Předtím jsem ale deponovala u nás peníze pro exekutora. Vznikl mi závazek pro exekutorský úřad, který teď musím vlastně vrátit zaměstnanci na jeho účet, jak to zaúčtovat. doufám tedy, že jsem to dělala správně, ale v červnu mi přišel exekuční příkaz a v něm bylo napsáno, že aby od okamžiku, kdy bude doručeno vyrozumění, že usnesení o nařízení exekuce nabylo právní moci, podle tohoto exekučního příkazu poukazoval sražené částky na účet exekutora. Takže já jsem měla jen deponovat peníze, dokud to celé nenabyde právní moci? Ale dnes přišlo usnesení, že se exekuční příkaz ruší, tak peníze mám zaslat zaměstnanci, je to tak? děkuji moc
21. 10. 2010 14:29
dobrý den, bylo mi doručeno zrušení exekuce na zaměstnance. Předtím jsem ale deponovala u nás peníze pro exekutora. Vznikl mi závazek pro exekutorský úřad, který teď musím vlastně vrátit zaměstnanci na jeho účet, jak to zaúčtovat.
doufám tedy, že jsem to dělala správně, ale v červnu mi přišel exekuční příkaz a v něm bylo napsáno, že aby od okamžiku, kdy bude doručeno vyrozumění, že usnesení o nařízení exekuce nabylo právní moci, podle tohoto exekučního příkazu poukazoval sražené částky na účet exekutora. Takže já jsem měla jen deponovat peníze, dokud to celé nenabyde právní moci? Ale dnes přišlo usnesení, že se exekuční příkaz ruší, tak peníze mám zaslat zaměstnanci, je to tak? děkuji moc